Următoarele reguli și reglementări conținute în acest document se aplică tuturor vizitatorilor și utilizatorilor site-ului web Casadecologistics.ro („Site-ul”).

Site-ul Casadecologistics.ro este operat de CASA DECO LOGISTICS SRL, cu sediul social in Str. Diamantului Nr. 97 - 99, Parter, Ap. 07, Jud. Ilfov, Bragadiru, numarul de inmatriculare J23/4942/21.10.2020, CIF RO35388445 Prin utilizarea site-ului web, acceptați și sunteți de acord să fiți legat de aceste reguli și reglementări, deoarece acestea pot fi actualizate din când în când și postate aici fără o notificare prealabilă. Prin urmare, trebuie să le revizuiți periodic.

Conținutul site-ului web și informații despre drepturile de autor

Sunteți de acord să nu reproduceți, distribuiți, vindeți, comercializați, revindeți sau exploatați în niciun scop comercial conținutul site-ului web.

Sunteți de acord să nu interferați sau să perturbați serviciile site-ului web, sistemele de securitate ale site-ului web sau conținutul site-ului web.

Vă rugăm să vă asigurați că, înainte de a plasa comanda, ați verificat specificațiile și compatibilitatea produselor vizitând site-ul web al producătorului.

Administratorii Casadecologistics.ro lucrează constant la menținerea acurateții informațiilor afișate pe Site. Cu toate acestea, site-ul web nu garantează că descrierile produselor sau alt conținut al acestui site web sunt exacte, complete, de încredere, actuale sau fără erori. Vă rugăm să rețineți că fotografiile sunt furnizate doar în scop informativ și că pot afișa anumite accesorii ale produselor care este posibil să nu fie incluse în pachetul standard de vânzare.

Contul tău

Utilizarea site-ului sau a anumitor secțiuni ale site-ului necesită configurarea unui cont de utilizator. Dacă utilizați acest site, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și parolei dvs. și pentru restricționarea accesului la computer și sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care au loc sub contul sau parola dvs. Dacă bănuiți că securitatea contului dvs. de utilizator a fost încălcată, vă rugăm să informați administratorul site-ului cât mai curând posibil. Casadecologistics.ro nu este răspunzător pentru nicio daune care ar putea apărea din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră de utilizator.

Limitări de răspundere

Site-ul web și compania care operează site-ul web nu vor fi în niciun caz răspunzătoare față de niciuna dintre părți pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, consecutive sau punitive pentru utilizarea acestui site sau a oricăror alte site-uri web cu hyperlink, inclusiv, fără limitare, pierderea. profituri sau venituri, costuri de înlocuire, întreruperi ale activității, pierderi de date sau daune rezultate din utilizarea sau încrederea în informațiile prezentate.

Disponibilitatea site-ului web

Casadecologistics.ro își rezervă dreptul de a rezilia, modifica, suspenda sau întrerupe, temporar sau definitiv, orice aspect al Site-ului, inclusiv disponibilitatea oricăror caracteristici ale site-ului, în orice moment și fără notificare. Sunteți de acord că Casadecologistics.ro nu va fi răspunzător față de dumneavoastră sau față de orice terță parte pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

Dacă aveți întrebări cu privire la Termenii noștri de utilizare, vă rugăm să ne contactați utilizând formularul de contact dedicat sau la comenzi@casadecologistics.ro